Welkom op de website

van Pizzatrain


Rob en René, de heren van Pizzatrain, hebben beiden hun pizzaopleiding gehad in Londen. Hun leermeester is de Siciliaan Francesco Santocano. Op zijn uitnodiging hebben ze vervolgens twee keer deelgenomen aan het WK pizzabakken van de Associazione Pizzerie Italiane (API) in Rome.

Pizzatrain verzorgt workshops pizzabakken maar serveert eveneens pizza´s en Italiaanse hapjes op allerlei gelegenheden en op de locatie die u wilt. In onderling overleg is veel mogelijk. Iedere laatste donderdag van de maand bakt Pizzatrain in Café de Stier in Eibergen een Italiaans menu met een voorgerecht en een pizza naar keuze. En elke eerste donderdag van de maand in Café de Ruif in Neede.  


Workshops


Onze workshops zijn op vele manieren in te vullen. Al naar gelang wat u wilt. Zo kan er gezamenlijk een pizza-maaltijd bereid worden met een voor- en nagerecht. Maar ook alleen een workshop over pizzabereiding is mogelijk.

Terwijl u onder onze begeleiding alle handelingen leert en oefent voor de bereiding van een kwalitatief goede pizza zullen wij tijdens de workshop het een en ander vertellen over de diverse soorten meel, het maken van deeg en deegbollen en de bereiding van de pizza. We laten u actief oefenen en zelf deeg maken, deegbollen rollen, pizza´s maken, de pizza´s van een topping voorzien en tenslotte in een elektrische pizzaoven bakken. Wij zullen tijdens de workshop een aantal technieken showen die in de diverse stadia van pizzabereiding gebruikt worden door professionele pizzaiolo´s. We beschikken voor de workshop over een professionele deegmachine, een grote pizzaoven (krachtstroom) en twee kleinere pizzaovens (220 volt).

Tijdens de workshop putten we uit de ervaringen van onze eigen pizzacursus in Londen, het WK-pizzabakken in Rome, waar we twee keer aan deel hebben genomen, en de vele keren dat we voor (grotere) gezelschappen in de regio pizza´s hebben gebakken.

Voor een workshop pizzabakken met een voor- en nagerecht rekenen wij 45 euro (incl. BTW) per persoon. De tijdsuur van dit programma is: 3 tot 4 uur. Daarvoor komen we op de door u gekozen locatie (mits er voldoende ruimte is). Voor een workshop met alleen pizzabakken rekenen wij 35 euro (incl. BTW). De tijdsduur van dit programma is: 2 tot 3 uur.


Catering


Wij verzorgen tevens Italiaanse hapjes (4 stuks p.p.) voor 5 euro per persoon. Een door ons ter plekke bereide pizzapunt of minipizza (pizzette) kan ook als zo´n 'Italiaans hapje' worden gepresenteerd. Ook hier alles in onderling overleg en alleen voor groepen van een redelijke omvang.

Pizzatrain kan voor u een eenvoudige maaltijd ter plekke bereiden, met als hoofdbestanddeel pizza(punten) of hapjes ‘Italian style’. De topping van de pizza´s maken we in onderling overleg, het is immers maar net waar u van houdt.

Voor een voorgerecht (bijvoorbeeld carpaccio, ceasar salad, plateau met Italiaanse vleeswaren, etc.) rekenen wij 7,50 euro per persoon. Voor de (hele geserveerd in punten) pizza´s rekenen wij 9,00 euro per persoon. En voor het nagerecht (bijvoorbeeld een panna cotta met rood fruit, een vruchtensorbet, sabayon, aardbeien-tiramisu, etc.) 5,00 euro per persoon. Daarvoor bereiden wij ter plekke uw maaltijd in een 'ontspannen sfeer'. Alles in onderling overleg. Voor grote groepen stellen we de prijs in onderling overleg vast.   


Contact


Contact

K.v.K. nummer: 52818209 // BTW nummer: NL850611635B01 // Rabobank: NL 63 RABO 0130993638 Email: info@pizzatrain.nl / Tel. 0649718167 / Tel. 0629061688

ontwerp en realisatie: studioteravest.nl

Email: info@pizzatrain.nl

Tel. 0649718167

Tel. 0629061688